2016-04-13 663 浏览
友人带我来哩间铺头食烧烤,佢就食开服务嘅,推介我食哩间D侍应上菜时会提“小心啊”行开又讲“慢慢食”食物来讲,哩间铺又唔算好多选择,但都够嘅,咩都有D甘咯 饮酒食野当然唔可以少左鸡泡鱼干啦,卖相佢就无咩,但软硬适中,香口送酒一流! 烧芝士丸真系要早d食,唔系摊冻左D芝士就无流心feel芝麻鸡翼系我地最爱,全晚最有惊喜嘅啦😍皮烧到好脆但又唔㶶,肉仲保持嫩口十级推荐! 烤鱼姐姐仔话系招牌,又话D鱼新鲜即日送来架,又话天气冻左叫个烤鱼暖下身…………🙈比人讲2讲,就点左啦!上台时哥哥仔又提我地要煮一阵先,因为条鱼烤到半熟,宜家系锅煮熟先会入味D甘我地就比D耐性煮下啦,开头都唔觉得个锅有咩特别,但越煮越香,搞到我好似饿鬼甘系甘问友人得未得未🙈系正嘅!姐姐仔无呃我地好啦!讲完正野,我要讲我地点左个失败ge都唔知佢地平时都系甘啊🤔定今日失手? 见唔见啊?佢个芝士焗西蓝花落辣粉如果我想食辣味西蓝花我就order另一个口味啦真系唔明😩哩个我地无食晒🙈食肉兽性格暴露左出来添两个人叫甘多野食,我地真系颠左食到超饱甘离开,咪单无加一仲送粒姐哩我地食!真系好sweet!系啦~讲起送嘅,仲有送我地一人一只墨鱼仔,唔
友人带我来哩间铺头食烧烤,佢就食开服务嘅,推介我食哩间
D侍应上菜时会提“小心啊”行开又讲“慢慢食”

食物来讲,哩间铺又唔算好多选择,但都够嘅,咩都有D甘咯

鸡泡鱼干
烧芝士丸真系要早d食,唔系摊冻左D芝士就无流心feel
烧芝心丸
芝麻鸡翼
十级推荐!

烤鱼
好啦!讲完正野,我要讲我地点左个失败ge

都唔知佢地平时都系甘啊🤔定今日失手?

见唔见啊?佢个芝士焗西蓝花落辣粉

如果我想食辣味西蓝花我就order另一个口味啦

真系唔明😩哩个我地无食晒🙈食肉兽性格暴露左出来添
芝士焗西蓝花
两个人叫甘多野食,我地真系颠左

系啦~讲起送嘅,仲有送我地一人一只墨鱼仔,唔记得影相添!整体来讲哩间野食整得唔差,服务又好,我地行出去,企出面派传单果个仲好热情甘讲下次见
鸡泡鱼干
烧芝心丸