2024-06-16
THE BAKERISM好味又打卡able蛋糕💠💠💠💠💠💠💠💠🍵Uji Matcha Mochi Shortcake 宇治抹茶麻糬奶冻忌廉蛋糕🍵Medium 6寸 (6-8 portions) $550-- 蛋糕采用「 三层海棉蛋糕,两层夹心 」设计 --✲三层海棉蛋糕✲两层抹茶忌廉、抹茶奶冻、麻糬THE BAKERISM 一向都系用优质既材料去做蛋糕~所以价钱会比一般蛋糕店既贵d,但食品质素有保证~ 忌廉以北海道直送 Nakazawa 47度鲜忌廉调配抹茶产品采用真正日本京都宇治进口的抹茶粉,持进口商证书认证,所以抹茶味好浓🍵🫶🏽麻糬好软糯烟韧,一d都唔un~整个蛋糕既忌廉份量好多,如果唔钟意食忌廉可能会觉得漏,但抹茶忌廉有抹茶既茶香,食落会想继续食🙈因为我地有13个人,所以买左Medium 6寸~ 点知都食唔晒!分量真系好足!另外加钱买左个生日朱古力牌,但开盒既时候发现断开作 大家记得check清楚啊!😣😣顺带一提,自取如果唔加钱买冰袋,就要记得自备啦!服务质素:🌸🌸🌸/5 食物味道:😋😋😋😋😋/5 性价比:💰💰💰💰💰/5📍尖沙咀金巴利道68号地下C号舖
好味又打卡able蛋糕
💠💠💠💠💠💠💠💠
-- 蛋糕采用「 三层海棉蛋糕,两层夹心 」设计 --
✲三层海棉蛋糕✲两层抹茶忌廉、抹茶奶冻、麻糬
顺带一提,自取如果唔加钱买冰袋,就要记得自备啦!
服务质素:🌸🌸🌸/5
食物味道:😋😋😋😋😋/5