2016-10-10 1223 浏览
红磡Aeon开左之后,系黄埔食野又多左唔少选择!但见到food court好多人,结果误打误撞之下行左去附近觅食,于是就发现左Fullhouse啦! 价钱黎讲我觉得叫接受到,唔算好贵!而且仲要冇加一,都几难得系黄埔揾到间冇加一既餐厅😂。海南鸡饭唔系讲笑,真系好多饭,油饭好香,啲鸡亦都几香。冇记错好似系$58左右,我觉得真系几抵食!我嗌左杯蜂蜜绿茶,但好似男朋友个杯巨峰梳打吸引啲。不过我好钟意绿茶底既爆珠。甜品我钟意黄色个个oreo布丁(?),佢好香亦唔太甜。蓝色个个又棉花糖又椰丝,我觉得好。反而乳酪我觉得麻麻。卡邦尼意粉同梅子鸡翼 其实之后我有再帮衬多几次,佢个卡邦尼意粉真系唔话得!仲有梅子鸡翼,menu上面系冇既😂,出去嗌餐既时候有块牌上面写住。 帮衬过三四次,下次一定要试下佢啲鸡蛋仔。最后补充一句,店员都好有礼貌好客气。

价钱黎讲我觉得叫接受到,唔算好贵!而且仲要冇加一
,都几难得系黄埔揾到间冇加一既餐厅😂。
海南鸡饭

。不过我好钟意绿茶底既爆珠。
甜品
甜品