餐厅: 良友冰室
资讯:

2023-01-13 63 浏览
深水埗食嘢出名平,今日又发掘到一间正嘢😱见到个价钱牌,真系几抵。我同老公叫左2个午餐,2杯特饮+去菜餐厅必食嘅鸡髀薯条同多士🤤银芽肉丝炒面:我老公真系好钟意呢个,佢话面底炸得好香脆,肉丝汁又够多够香👍🏻XO酱肥牛炆伊面:我好少系茶餐厅见到有伊面,因为唔系咁易煮得好食❤️呢间唔错,XO酱好够咸香,炆伊面煮得够干身,易夹起👍🏻抵赞 红豆冰同杂果冰:😂多豆,红豆煮得够淋👍🏻我钟意 。杂果冰保持到水准,食完咸嘅主食,饮返啖甜嘅!正🤩鲜油多:好邪恶😂因为牛油够滑,多士够脆。真系肥3磅都抵 瑞士汁鸡髀+薯条:呢个都抵赞,瑞士汁好入味,加埋即炸薯条🤩太正埋单都系$150 左右!食到咁多嘢!真心抵👍🏻

银芽肉丝炒面

XO酱肥牛炆伊面