2022-08-04
想去cwb呢间花花cafe好耐🌸花花打卡墙会不定期转人名 而且仲系一间共融餐厅 骋用聋哑人士 有好意义☺️我去𠮶时系做紧AnsonLo主题 除咗AL名字墙 仲有好多教主打卡位🤗🤴🏻同教主合照完 又系鸟笼位影下相 花花墙又影下 都影咗好耐😆😆订座时留咗生日 甜品碟上会写上名字 送上甜品时仲会关灯播生日歌 店员同时载歌载舞 场面好欢乐🤭而且仲提供道具俾我哋影相用📸最后仲送埋个生日头箍添👑 🍽二人猪套餐 💰520二人餐有猪或鸡可以拣 包括咗餐汤x2 主食x1 意粉/汉堡x1 饮品减$10 甜品半价 🐷招牌慢煮猪肋骨猪肋骨好嫩滑入味 唔会好难切 每条都好有肉食😋主食仲配有墨西哥脆片同沙律菜 都几丰富👍🏻 🍔菠萝照烧鸡扒黑炭汉堡 另一款主食可以意粉/汉堡三选一 黑炭汉堡好厚身好松软 鸡扒唔算好大块但好软腍 连同菠萝蕃茄等配料 一啖绝对咬唔晒整个汉堡😆 🥣餐汤蘑菇忌廉汤好香 面包脆脆好味☺️ 🍹小熊粒粒草莓牛奶 💰+58 (原价68)两杯小熊造型饮品都好吸睛🥰熊仔超得意 打卡一流 但就好快溶🥵所以影完就记住快啲饮&食啦~ 粉红色呢杯好靓 有淡淡🍓味但又唔会过甜 唔错😉 🍹小熊菠萝荔枝奶昔 💰+58
🍽二人猪套餐 💰520
🐷招牌慢煮猪肋骨
🍔菠萝照烧鸡扒黑炭汉堡
🥣餐汤
蘑菇忌廉汤好香 面包脆脆好味☺️
🍹小熊粒粒草莓牛奶 💰+58 (原价68)
🍹小熊菠萝荔枝奶昔 💰+58 (原价68)
粉蓝色呢杯就唔太饮到菠萝荔枝味 饮到后期又变得稠杰啲咗
🍪粉红甜心心 💰+49 (原价98)
窝夫好香 纯粹系整咗做粉红色 味道冇特别嘅 整体造至/伴碟整得好有心思