2003-05-19 0 浏览
一d都唔平,两个人食左成差唔多800蚊,食左鹅肝,鸭,羊,牛油焗田鸡等热盘。鹅肝够香,外脆内软,可惜细块左少少。其他食物味道刚好,火候操控得不错,羊架并无过熟问题。可能因为法国野,碟碟都系”只碟好大但内容无乜!”所以我地食左佢好多面包,refill左两次!哈!佢d牛油好好味,唔好话我贪小便宜,我系咁食左个d唔洗$既面包,都系因为佢d牛油咋!饮左两杯house wine,普通货色,不过几十蚊一杯又可以要求d咩呢~最后想试下佢既”薰衣草梳乎里”,佢竟然同我讲卖晒!(我一心去食架!),我同呀经理讲:”下?!卖晒?好早咋而家......我好想食播!””对唔住呀小姐,真系卖晒呀!””我特登黎食架!””唔好意思啊,今日无晒喇~一系试下其他..””下!!!我生日呀今日!””......试下香橙梳乎里啦!都好好食架,仲香tim呀!”死lur都lur唔到,就唯有食佢口中所讲既香橙味啦,不过始终有少少失望,因为橙味好多地方都食到啦!最后仲叫左个焦糖炖蛋焗布丁,哗,间直系张我既心情由谷底拉番上黎啊!好香好滑好浓,暖暖地既炖蛋,食落去真系好开心啊!唔知?lunch set既水准KEEP唔keep到呢?如果系既
”下!!!我生日呀今日!”
死lur都lur唔到,就唯有食佢口中所讲既香橙味啦,不过始终有少少失望,因为橙味好多地方都食到啦!最后仲叫左个焦糖炖蛋焗布丁,哗,间直系张我既心情由谷底拉番上黎啊!好香好滑好浓,暖暖地既炖蛋,食落去真系好开心啊!唔知?lunch set既水准KEEP唔keep到呢?如果系既话lunch去食咪好抵?