2024-02-19 107 浏览
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯今次介绍嘅餐厅相信对中环区嘅朋友唔会陌生,餐厅门口系大大只嘅恐龙。首先店员会派发每枱一条锁匙,然后就可以拎住条锁匙去到2楼,咁样店员就会安排你去指定嘅座位。入到嚟当然叫返杯酒先,我就叫咗一杯,柚之秋柚子酒 $88,酸酸嘅柚子味又唔会太浓酒精味。之后就到左寿司嘅环节,佢哋最出名嘅就系腐皮寿司,每样配料我都叫咗几款试吓。寿司蟹膏甜虾 $36黑松露带子 $38明太子芝士蛋黄三文鱼$36柚子胡椒油甘鱼 $30柚子左口鱼 $35我自己就最钟意黑松露带子,黑松露嘅浓郁配搭带子嘅爽口,味道相当丰富。自家制宇治抹茶提拉米苏 $98最后可以试埋佢哋嘅甜品,用咗传统日式嘅木制盒。抹茶味非常浓郁又唔会有苦涩味,而提拉米苏口感幼滑又有酒香。如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯为食龙 (中环)中环苏豪些利街2-4号LL Tower地舖及1楼 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

寿司
柚子左口鱼 $35

自家制宇治抹茶提拉米苏 $98

你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

为食龙 (中环)
中环苏豪些利街2-4号LL Tower地舖及1楼