2019-12-10 285 浏览
一家人去庆祝生日,拣左呢间日式放题,选择多,野食又新鲜又好味,而且地段系油麻地近登打士街,非常方便去或走。食放题,刺身系必食既,呢度啲刺身非常新鲜,而且厨师一啲都唔吝啬,份量好大,满足哂你既口感,选择多,我地叫左 珍宝阿根廷赤虾, 吞拿鱼油甘鱼,三文鱼, 北海道帆立贝, 北寄贝, 马刀贝 鲜松叶蟹棒 甜虾。每样都新鲜好味。除咗刺身之外 ,仲有多款冷盘小食, 蟹子沙律, 中华沙律 ,味付螺肉 ,味付海蜇素翅 日本支豆。熟食方面都有好多选择 ,有盐烧牛脷串, 烧汁鸡肉棒, 盐烧青鱼, 香蒜大葱牛柳粒, 樱花虾炒通菜 ,流心玉子蛋卷千层塔。寿司有,三文鱼寿司 ,花之恋 ,蟹子军舰 ,京葱拖罗军舰 ,盐烧左口鱼背寿司 ,黑松露带子寿司,吞拿鱼寿司,海胆赤虾寿司,酱烧三文鱼腩寿司等等,款式多 又好味,实有岩你既一款如果唔够饱仲有锅物或者有啲料理畀你选择, 我就叫咗个泡菜豚肉锅, 辣度适中 豚肉肥厚适中 ,好好味。仲有好多款唔同嘅饮品同埋甜品畀你任食。综合嚟讲非常唔错回头率极高

放题刺身系必食既,呢度啲刺身非常新鲜,而且厨师一啲都唔吝啬,份量好大,满足哂你既口感,选择多,我地叫左 珍宝阿根廷赤虾, 吞拿鱼油甘鱼,三文鱼, 北海道帆立贝, 北寄贝, 马刀贝 鲜松叶蟹棒 甜虾。每样都新鲜好味。

仲有好多款唔同嘅饮品同埋甜品畀你任食。

综合嚟讲非常唔错回头率极高