2023-12-23 54 浏览
餐厅以卡位为主,基本上私隐度极高亦坐得非常舒适👍用qr code落单快捷方便,当中套餐非常抵食!除咗主食之外,仲可以有三款前菜/小食选择😁款式同份量亦都非常多,整件事超级愉快👍冬阴功安格斯Prime Grand牛小排河粉~牛小排喺上枱时依然呈现粉红色,肉质额外香嫩幼滑,汤底更加比我饮住一滴不留!非常惹味!酸辣度啱哂香港人口味😍西班牙杜洛克黑豚肉金边粉~船汤非常浓郁,配料中,炸猪皮吸汤后,又脆又入味,更加令人回味无穷!豚肉份量亦非常多,真系超级抵食!烧猪颈肉沙律~猪颈肉非常爽口、弹牙!配上旁边嘅沙律,绝对可以解腻!猪颈肉所沾嘅酱汁,更加可以话系画龙点睛!烧牛肉串~烧至外层带有焦香,内里多汁的确唔容易!用嘅调味料亦都唔会过量,可以食到食材嘅原味!小食拼盘E~小食拼盘可以试到餐厅唔同嘅小食,而呢度嘅小食拼盘有好多款可以选择,总有一个组合系啱晒口味!当中凤尾虾金丝薯卷具有不同口感,薯仔嘅香脆加上鲜虾嘅弹牙,层次感突出,系最为推介!香桃乳酸梳打、蓝天乳酸梳打~梳打嘅口感较为清爽,食辣嘢/浓味嘢后用嚟清味蕾一流!
餐厅以卡位为主,基本上私隐度极高亦坐得非常舒适👍