2019-02-22 400 浏览
不嬲都好钟意墨西哥野因为唔想食太多野既时候,都会谂到佢,要主食有主食,啲小食仲可以当主食,好似食零食咁,但因为佢地烤为主,唔系油炸,所以健康好多,同埋通常好多蔬菜夹埋一齐,豪食完都唔会太有罪恶感。中午两条友食饭,黎左呢度,可能因为唔系旺区既关系,无乜人,一入去就有位坐。我地唔知无食乜好,好似样样都好吸引,所以拣左个大拼盘,份量好多,就咁一样已经好够两条友饱晒出去。首先个个夹饼咁既饼,两块饼中间夹左好多芝士,热辣辣咁,啲芝士仲可以拉丝,好爽。跟住用墨西哥脆片点牛油果食,即刻好fresh。食完再进攻tacos, 我钟意开脆既粟米片皮既,佢呢个系软身皮,但连埋啲鸡肉同蕃茄食好好味,我谂系因为个酱好正。我最后先食个芝士饭,食到呢度都饱饱地,都坚持食埋个饭,不过饭我就觉得ok,可能因为饱左。大满足
不嬲都好钟意墨西哥野

跟住用墨西哥脆片点牛油果食,即刻好fresh。

大满足