我真系超喜欢食海鲜的😋食完呢间酒家的阿拉斯加长脚蟹,姜葱炒蟹, 上汤龙虾觉得好好,的确新鲜好食 又底食😍🦀长脚蟹啖啖肉, 清蒸画花雕蛋白蒸一样都好食🦀 姜葱炒肉蟹,好入味,连平日唔食葱既我都食哂D葱🦐上汤龙虾够哂肉汁又弹牙很满足啊😍饮食推介指数🏆🏆🏆🏆🏆@沙田福彩海鲜酒家地址: 沙田第一城银城街1号置富第一城商场1楼147铺电话:2648 6868#live #host #medicalbeauty #facial #video #kol #prettykol #beautykol #kolforbeauty#pretty #hkkol #hkblogger#hkmodel #model #blogger #travel #travelkol #photography #fashion #beauty#foodie
我真系超喜欢食海鲜的😋
的确新鲜好食 又底食😍

🦀长脚蟹啖啖肉, 清蒸画花雕蛋白蒸一样都好食
🦀 姜葱炒肉蟹,好入味,连平日唔食葱既我都食哂D葱
🦐上汤龙虾够哂肉汁又弹牙
很满足啊😍