2021-08-29 365 浏览
今日我哋去食期待已久嘅放题!午市时段嘅大喜屋有得拣定食或者放题,我哋拣咗食放题鳗鱼同埋玉子配搭唔错,加上芝士同埋少少沙律酱几好味呢一款蟹棒好正,大大嚿,加埋沙律酱同埋寿司饭食好正芝士软壳蟹卷里面的蟹炸得好脆,鳗鱼忌廉芝士入配搭得好味天妇罗中我哋比较钟意食炸虾天妇罗,感觉比较配合,新鲜炸出嚟几好味翠玉瓜充满牛油香,瓜内水份仍然保留住蟹粥都几好味,粥底都几浓,蟹有蟹肉又有蟹膏,粥底有粟米粒几特别就系呢度放题有中菜食,哈哈!姜葱鳝都几多肉,调味得唔错花胶都几林,好滑口,云耳都几爽,调味清清地几好芋头丸里面软绵绵,几好味。而炸鲜奶亦都整得唔错,外层香口,内里嘅鲜奶糕都几香食完主食之后我哋攞咗曲奇味雪条、豆腐花、同埋乳酪作为甜品饮品嘅选择好多,冻饮有基本野之余仲有清酒、果汁等等,亦都有个暖饮柜,也有茶包比客人冲茶。除咗以上嘅之外,我哋其实仲食咗好多好味嘅寿司刺身小食。总括而言,午市放题系唔错㗎😊 选择同晚先翻睇嘅差唔多,但你自己嘅肚腩有多啲时间去消化🤣 开心食得好味放题💕
今日我哋去食期待已久嘅放题

午市时段嘅大喜屋有得拣定食或者放题,我哋拣咗食放题
芝士鳗鱼玉子烧

鳗鱼同埋玉子配搭唔错,加上芝士同埋少少沙律酱几好味
酱烧帝王蟹棒

呢一款蟹棒好正,大大嚿,加埋沙律酱同埋寿司饭食好正
芝士软壳蟹卷、鳗鱼忌廉芝士

芝士软壳蟹卷里面的蟹炸得好脆,鳗鱼忌廉芝士入配搭得好味
天妇罗虾

牛油烧翠玉瓜

翠玉瓜充满牛油香,瓜内水份仍然保留住
鲜蟹粥

蟹粥都几好味,粥底都几浓,蟹有蟹肉又有蟹膏,粥底有粟米粒
姜葱爆鳝球

一品花胶盛宴

花胶都几林,好滑口,云耳都几爽,调味清清地几好
吉列牛乳炸鲜奶、紫心香芋丸

甜品:豆腐花、曲奇雪条、士多啤梨乳酪

食完主食之后我哋攞咗曲奇味雪条、豆腐花、同埋乳酪作为甜品

芝士鳗鱼玉子烧
酱烧帝王蟹棒