Bostonian Seafood & Grill (已結業)

2018-11-13 593 浏览
见到 OpenRice 同好多朋友都提起 Bostonian 的「海陆盛宴 Surf & Turf」优惠,琴日 Blue Monday 就去食返餐好!装修后第一次去,环境比较暗,但无哂以前的陈旧感,型格同高级好多,好想马上饮返杯!帮衬 Surf & Turf 餐单正好可加$50点杯红或白酒,我梗系加杯我钟意的 Shiraz,都几大杯好抵饮呢。见好多人都推介又海胆又三文鱼籽的 You & I 生蚝,个组合好吸引,都点了一份来分享,果然非常鲜甜,蚝身更加饱满美味,蚝迷要食!主菜就点了最多人赞好的澳洲和牛西冷拼蟹脚,虽然贵少少,但和牛西冷真系煮得好好,刚熟无血水又肉味浓,劲好食;蟹脚都好粗壮,肉质好鲜甜,系调味重手少少。朋友的美国肉眼份量更大,配带子都有5件,大家都好满意。差点忘了讲,主菜仲配埋沙律同薯条任食,佢依款幼幼地的薯条好味道,真系好影食唔停口架!食完已经好饱,甜品要下次再来试了。同埋经理话 Surf & Turf 暂时只做11月,12月圣诞都未必推,我同朋友都心思思再想来多次呢!

2018-11-12
用餐优惠