2025-01-24
主打食burger嘅嘉宝汉堡,外卖就帮衬得多,今次终于可以坐低慢慢叹。芝士牛堡($48) - 呢个绝对系经典配搭,入面有牛肉、芝士、生菜同埋蕃茄,牛肉够晒juicy,个包烘得好香,另外加配咗煎蛋一只($6),要赞吓佢嘅流心蛋,提升咗成个burger嘅味道。甜辣菠萝脆鸡堡($42) - 鸡块炸得好香,入面同样有生菜同蕃茄,个甜菠萝真系系灵魂精髓,酸酸甜甜,配搭非常惹味。钟意食炸鸡嘅朋友一定要试下。点任何汉堡都可以加$18提升至套餐,套餐包装小食及饮品。小食我哋点咗番薯条(+$5)及香脆粟米片鸡块(+$10)各一份,份量都好多,蕃薯同鸡块都炸得好香脆。如果嫌平时食得炸薯条多,番薯条都可以系一个几好嘅选择。饮品选择都唔少,除咗汽水之外亦有茶饮、啤酒椰青水、柠茶柠水及柚子蜜等选择。餐厅座位阔落,设计简洁。好贴心咁设有洗手机,方便用餐后清洁双手。