2024-12-11
最近我去咗位于屯门的咖吔,店铺环境舒适,气氛轻松,野食质素唔错。斑斓咖吔多士 $32最钟意食呢个多士,外脆内软,配上香浓嘅咖吔酱,真系令人停唔到口。每一口都充满咗咖吔独特嘅风味,配合少少香草,完美!槟城街头排骨山$63呢个排骨真系好正!酸酸甜甜香料味亲浓郁,每一口都系满满嘅惊喜,好开胃排骨肉姣,搭送饭一流,简直系绝配。炭烧猪颈肉喇沙$65猪颈肉烧得好香肉嫩,喇沙味浓米粉同面吸收哂啲精华,呢款系浓味之选,仲有糖心蛋都好渣味。蟹肉炸馒头 $78呢个菜式特别啲,吾系到到都有,馒头脆口,碗好似碗仔翅既蟹肉酱,好特别好夹,真系好好味!海盐雪糕椰汁珍多冰 +12 呢个甜品就系夏天必试!海盐雪糕同椰汁嘅搭配,清新开胃,仲有珍多冰嘅口感,真系好正!马来芒果汁配芒果雪糕 +$12最后,呢杯马来芒果汁真心赞。浓郁嘅芒果香味,仲有雪糕冰凉嘅口感,完美嘅解暑饮品!整体嚟讲,呢间咖吔真系值得一试,无论系食物质素定服务态度都非常好。如果你喺屯门,记得来试下!
斑斓咖吔多士 $32
槟城街头排骨山$63