2019-01-06
为食花太郎 Fafafoodblog #fafafoodblog日本菜 #fafafoodblog西环 <隐敝好味居酒屋>🇯🇵呢间喺西营盘既居酒屋东鮨 大家睇地图去到记得要落楼梯半层就会见到门口 餐厅环境细细 一个师傅一个 staff加上一张 bar枱 客人可以清楚望到师傅整野食😃 menu上食既日本野食都多 刺身 寿司 烧物 锅物应有尽有 👍🏻🍴芝士鱼条 38 蚊 🐟🧀小食芝士鱼条 炸得熟度刚好 唔会太熟 咬落好香脆 入面既鱼肉系偏甜𠮶 d 🐟再加上少少芝士 半溶既芝士令鱼条更香 底层既菜可以中和番肥腻度 十分唔错既小食 👍🏻🍴唐扬炸鸡件 48 蚊🐥炸鸡件同我平时食𠮶 d唔同 佢唔系炸到好热气𠮶 d 🔥带有少少香脆 入面既鸡肉好弹牙 要而嫩滑 我估系近鸡脾位 🐤 点埋柠檬汁 同沙律酱更正 😍🍴精选寿司盛 168 蚊🍱有三文鱼 油甘鱼 赤身 甜虾 带子 🐟外表放得好靓既寿司盛 中间用菊花🌻 同虾头做装饰 三文鱼寿司够肥美 油甘鱼厚实 😆 赤身肉味偏浓 而带子同甜虾都十分鲜甜 点少少 wasabi同豉油 更 yummy 😍#油甘鱼 #带子 #甜虾 #三文鱼 #赤身 #
<隐敝好味居酒屋>🇯🇵
🍴芝士鱼条 38 蚊 🐟🧀
🍴唐扬炸鸡件 48 蚊🐥
🍴精选寿司盛 168 蚊🍱
有三文鱼 油甘鱼 赤身 甜虾 带子 🐟
#油甘鱼 #带子 #甜虾 #三文鱼 #赤身 #寿司 #炸鸡 #唐扬炸鸡 #炸鸡 #日本菜 #芝士 #鱼条
Score 平均分 <7.2/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#东鮨居酒屋
西环西营盘第二街1 至11 号 东祥大厦低层地下 e号铺
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #为食花太郎 #fafafoodblog西环
=====================
🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 请做多一个步骤
[like] 左 👉🏻<追踪中/Following> 👉🏻<抢先看/See First>
多谢大家支持!🤓🤓
欢迎喺唔同平台观赏fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎
任何美食😋欢迎inbox 我 , 等我食完开心share!🤓