2022-09-13 106 浏览
今日喺湾仔经过呢间门口小小嘅餐厅,俾佢嘅menu吸引咗!一入到去上楼梯,原来间餐厅都唔细!有好多关于船舱嘅布置,亦坐得好舒服😆!Set For Two 同朋友一齐叫咗呢一个二人餐~都食得好饱下㗎!🐡Seafood Combo喺12款海鲜入面拣3款,今次拣咗海虾🦐、翡翠螺🐚、小墨鱼仔🐙~每款都有八只左右,都几大只,而且新鲜👍🏻另外仲可以拣酱汁做调味,我地拣咗Lemon Pepper Sauce,酸酸甜甜,系好特别嘅味道,值得一试!除咗呢3款海鲜外,仲有粟米、薯仔、肠仔~🍟Appetiser我哋拣咗黑松露薯条,薯条啱啱炸起热辣辣,不过略嫌有少少唔够脆😮 不过黑松露酱系会令成道菜加分!🥘蟹肉蟹膏南瓜意大利烩饭呢个risotto 十分值得推介,好creamy,每一啖都可以食到蟹肉、蟹膏,南瓜味好突出👍🏻饭粒唔会唔会好硬!

Set For Two
同朋友一齐叫咗呢一个二人餐~都食得好饱下㗎!

🐡Seafood Combo
Seafood  Combo