2014-09-17
2096 浏览
一行三人黎到呢间清真牛肉馆,间吾中都会外卖牛肉饼,今次就坐低叫下𩠌菜晚餐时真系极多人,我地就算6点10早到都要等10分钟先有位,入面环境挤迫,有搭台我地大食三人叫左四人餐,有牛肉饺:皮包得厚度适中,入面牛肉好JUICY而且皮同肉中间有少少空位充满肉汁,好味小食并盘:有肥猪肉,金钱肚,牛展,切鸡, 青瓜粉皮五样,全部都腌得吾错葱油饼:比较偏身,好香葱油味而且包皮煎得入面松软出面香口一定要热食,如果吾系饼入面既葱油冻左口感就会十分肥腻咖哩牛腩:清真独有浓烈咖哩香料味,不太辣,好主观地讲我钟意呢只浓咖哩味, 牛腩亦悯得好林好入味,带有少少筋同肥膏,GOOD!酸辣汤:真系够酸够辣,入面木耳,猪肉,落足料,配以葱花吊味,正!!基本上全部食物都不错,而且偏香热辣辣同浓味,所以好适合冬天食,如果想食记得预早排队,因为细细间得黎又冇订位服务
我地大食三人叫左四人餐,有