2021-03-01 98 浏览
观塘出名工厦多好嘢食 今日我地捐窿捐罅 去左the wave隔离一座工厦食台湾菜💛💛💛 装修都几有台湾feel😛 价钱贴地唔贵 仲要好好食😍食台湾野点可以试吓佢嘅卤肉饭 我地就拣左试手工卤肉饭同麻辣鸭血新竹米粉🤤 一食卤肉饭就知一间台湾餐厅龙与凤 呢个卤肉饭真系不得了 卤肉有齐肉粒同肉碎 又腍又入味又有口感 卤肉同汁岩岩好送哂成个饭 超好食👅 麻辣鸭血新竹米粉鸭血同埋萝卜都超级惹味 麻辣程度啱啱好 配上新竹米粉 吸哂麻辣汤汁 食到好爽😆小食我哋今次就试左梅子地瓜条同宜兰花枝丸😛 梅子地瓜条大家一定要叫嚟试吓 地瓜香甜 炸到外皮脆卜卜 加上梅子粉 酸酸甜甜劲香口劲好食😍 宜兰花枝丸又5大粒 弹牙 同样滋味👍🏻饮品我哋就试左仙草奶茶同百香果绿茶 两杯都好好饮 最重要系唔会好甜🤩 奶茶有淡淡的茉莉花香 茶味都几出 百香果绿茶就好清新 大大杯好抵饮🌟
价钱贴地唔贵 仲要好好食😍

手工卤肉饭