2023-06-02 18 浏览
一早听过火锅撚呢间火锅店,但一直都未试过,今日同朋友系西环见到,决定要试一试。环境好舒服,座位好阔落,我地两个人坐好大个卡位。首先要拣咗汤底先,我哋拣咗鸳鸯锅,蜂巢豆腐白汤锅+祖传秘制麻辣锅。两个汤底都好浓郁好入味,蜂巢豆腐同埋鸭血逢一至四仲可以免费添加,好正。然后有一盘自选酱料,可以调制自己钟意嘅酱汁,餐厅系用电子落单,好方便。点餐仲可以叫半份,可以试到好多唔同既野食。极品安格斯肥牛 摆盘好靓 可以打卡黄金蛋黄炸鱼皮 炸得好脆好香口手打靓虾滑 好足料淡淡都系虾肉即炸3秒响铃卷配埋酸辣酱 推介炸午餐肉 好好食 都系滚几秒就食得本地生菜 好新鲜腐竹糖水沙冰 好盏鬼 好似饮紧糖水咁最后埋单后先发现送糖水,一款系仙草芋圆,另一款腐竹糖水沙冰。因为我太饱,我地就点左仙草芋圆 share。个碗好靓,细细碗岩岩好,好足料,除左仙草,仲有珍珠、红豆同小丸子好满足既一餐。

极品安格斯肥牛 摆盘好靓 可以打卡
黄金蛋黄炸鱼皮 炸得好脆好香口