2019-10-25
今日又约咗三五知己,嚟到尖沙咀食日式涮涮锅,我哋最钟意拣任饮任食,可以放肆地大吃一顿, 呢度位处于商业大厦之内,方便得来又有啲隐蔽,环境都可以美国安格斯极级牛小排放题🥩🥩呢度嘅放题我最钟意食嘅就系佢哋嘅牛小排啦,所以二话不说就拣咗呢一款,佢哋嘅牛肉食完可以再order,个汤底我就拣咗萝卜豚骨浓汤,觉得呢个汤可以提升肉类嘅鲜味, 特别配合蔬菜同丸类都系自己出去攞嘅, 特别值得一赞嘅就系除咗选择够多之外, 佢每一款丸嘅味道都好好,唔会话有啲食咗一粒已经唔想再食啦,蟹粉包, 包心贡丸,牛筋丸都系我私人推介,除咗丸之外, 仲有个鲜虾滑都好唔错,鲜味又弹牙, 而且仲有乌冬, 即食面等等, 唔使担心食唔饱👍🏼👍🏼至于饮品方面, 都好特别, 除咗一般见到嘅汽水之外, 仲会有夏枯草, 五花茶提供,不会太甜,可以清热气,味道唔错,甜品当然唔少得雪糕啦, 可以为呢一餐画上一个完美嘅句号🥳🥳
美国安格斯极级牛小排放题🥩🥩