2009-06-09 6 浏览
呢间名字叫清溪川韩国食堂的韩国餐厅味道其实系唔错的, 唔知点解会劣评多过好评呢, 难道以前系好难食?见隔离枱样样野都好大碟, 都唔敢叫太多了, 只叫个牛肋骨煲同个薄饼未食两个主菜, 侍应已经把十数碟小菜端上了, 泡菜腌得几好味, 鱼仔干好脆, 又甜, 好正, 忍唔住叫左枝hite啤酒饮, 用鱼仔干送好野味牛筋骨好淋, 个汁几浓, 落左两粒蜜枣, 好甜, 件红萝卜好入味, 牛筋骨唔多肥油位, 食左四件都未滞, 得呀个薄饼就一般, 唔啱我食, 叫之前以为系好似街边卖的韮菜粒脆薄饼的味道, 但原来系两回事, 有大量肉葱段, 加埋韮黄, 有少少似食草咁不过剩系个牛筋骨, 已经可以俾个笑佢了

不过剩系个牛筋骨, 已经可以俾个笑佢了