餐厅: 珍珠皇宮印度餐廳
资讯:

2024-09-03 589 浏览
今日约咗朋友两个人食饭,嗌咗咖喱鱼Fish Masala、印度黄饭、沙律,仲有呢个乳酪脆米球,呢个乳酪脆米球好得意,外脆内冻,口感几好!至于 Fish Masala 就唔辣,几啱香港人口味,我觉得系正!朋友第一次嚟,觉得好新奇有趣!呢间餐厅环境唔错,虽然暗咗少少,但系都几有情调😉 同埋今日可能因为人少嘅关系,所以都比较静,周围帮衬嘅都系本地人,仲有值得一赞嘅系,呢间餐厅嘅卫生环境唔错,朋友都好满意洗手间嘅卫生情况👍🏻 今次发现呢间餐厅系冇水供应嘅,想饮水就要买支装水,成件事十足返咗东南亚😂 综合地方、嘢食、体验,就当自己去咗个旅行🧳 呢间真系冇介绍错!唯一值得讲嘅系今日系礼拜一,餐厅唔系有太多顾客,大家真系要去支持吓!点样去?重庆大厦直入第一条楼梯上去转左再转右就会到达呢间餐厅。有时候,店员或老细会喺门口派单张迎接顾客,有幸都会见到佢!

乳酪脆米球
2024-08-26