2020-07-29 3724 浏览
有日,收到Tony的Whatsapp,有新套餐。一睇个名「好撚钟意香港二人餐」、「无钱交租四人餐」个心沉左一下.....午巿外卖都做?(卖精品菜,以前只有晚巿) 好食,我一定撑的,香港人,加油! 因为疫情,同政策影响,我连续3日都外卖,眼见都好多香港人帮衬。坚好味!同堂食比系差少少,但同其他外卖店比,食完系满足同开心嘅。 1)芝士墨西哥脆片:超级坚好味,注意外卖远的话芝士好难保持流质,依然超超好味!2)鳗鱼迷炒饭:外卖都好味,尤其系个泰色风味炒饭,好味到食左2日,返唔到转头。鳗鱼肥美唔洗讲,可想像堂食更加好味!3)地狱鸡翼:又系劲好味,都几辣架。 (张相阿妈影,将就吓)样样都好味,因无时间,我只讲最好味中的最好味!烧春鸡:外卖的话,食前要捞一个捞d汁,好味到无人有!痴线!竹炭pizza:饼底冻左都脆,好味! 因工作太忙,无办法好details,帮下手啦。以上食物全家人都食到好开心,疫情enjoy一下,香港人唔认输!Tony 加油!
有日,收到Tony的Whatsapp,有新套餐。
午巿外卖都做?(卖精品菜,以前只有晚巿)

好食,我一定撑的,香港人,加油!

鳗鱼迷炒饭

3)地狱鸡翼:又系劲好味,都几辣架。

无钱交租4人餐

(张相阿妈影,将就吓)
样样都好味,因无时间,我只讲最好味中的最好味!
烧春鸡:外卖的话,食前要捞一个捞d汁,好味到无人有!痴线!
竹炭pizza:饼底冻左都脆,好味!

因工作太忙,无办法好details,帮下手啦。
以上食物全家人都食到好开心,疫情enjoy一下,
香港人唔认输!Tony 加油!

外卖自取
鳗鱼迷炒饭