2024-08-10 183 浏览
突然之间好想食煎饺,就谂起新开嘅呢间店,店入边装修比较简单少少,但系都好日式嘅感觉,而且有好多唔同嘅装饰,店面较细所以位置就相对少,但又唔会觉得迫🤩煎饺套餐 $109白菜猪肉饺🥟+大葱牛肉饺+胡麻酱捞面+麻辣牛腱+洛神花茶套餐可以配搭唔同嘅面以及小食因应返唔同嘅价钱,跟餐价比较较平,所以我都拣咗好多唔同嘅小食🍢🍡最钟意食煎饺煎到脆卜卜,食落去唔会太油,大葱牛肉饺真系好重牛肉味,落足料😳好好食 ,白菜猪肉饺就白菜比较爽脆,猪肉都算嫩滑新鲜麻辣牛腱就真系好劲嘅麻辣味😝岩晒我钟意食辣好适合食一啖面再食一啖牛腱,胡麻酱捞面就正正常常煎饺套餐$90香葱猪肉饺+韭菜猪肉饺+皮蛋酱捞面+凉拌日本山药+洛神花茶每粒饺子足料亦都爆馅好好味,呢两款嘅饺子系普遍嘅馅料,但呢度食得出猪肉🐖非常之新鲜,加埋烟靭烟韧嘅饺子皮啱啱好皮蛋酱捞面十分之特别😂😂估唔到真系咁多皮蛋酱,食落去又几夹,而且有少少辣味。山药有丰富嘅营养,口感非常好,豉油唔算好咸啱啱好,洛神花茶原来系自家制,酸酸甜甜非常之开胃🥳🥳劲饺笑 (红磡)红磡德民街36号地下5L号舖

煎饺套餐 $109
白菜猪肉饺🥟+大葱牛肉饺+胡麻酱捞面+麻辣牛腱+洛神花茶

煎饺套餐$90
香葱猪肉饺+韭菜猪肉饺+皮蛋酱捞面+凉拌日本山药+洛神花茶

劲饺笑 (红磡)
红磡德民街36号地下5L号舖