2020-04-30
今日茶餐时间突然好肚饿,行过见到呢间铺头咁多人,所以行埋去睇下 入到铺头,见到个装修,觉得仲正 不过铺面入面唔算好大,面墙位好似大约2个。外面企位有两张高枱。睇完餐牌之后,更加觉得好正!因为好重要系,小妹系超级中意食滑蛋 滑蛋有好多款,不过目测好多人都系叫软壳蟹,所以最后决定叫呢个试下!因为铺面太多人,所以叫外卖。另外顺便叫左杯棉花阿华田试下 😎外卖来讲,我觉得都系好窝心既。胶袋当然靓啦 另外系因为,个吐司佢有加多层封面,无咁易铺尘食啦喂!!!!!老老实实,真系好好食小妹男朋友都话好食。本来佢唔系好中意食软壳蟹,不过呢个吐司味道真系好夹软壳蟹又够脆,配合滑蛋,少少酱,下面系菜为主。一个吐司size 唔细,茶餐来讲都有d太饱,所以两个share 岩岩好不过又好老实,杯棉花糖阿华田,就真系一杯阿华田味道既饮品 唔知系咪因为外卖,总之打开个阵系无棉花糖既。味道正常啦,系正常既阿华田,如果$24来讲,小妹觉得唔算好抵当时现场比较多人叫既系,牛油果沙冰,不过小妹唔想饮沙冰,所以就咁啦总结:推介软壳蟹滑蛋吐司
入到铺头,见到个装修,觉得仲正
睇完餐牌之后,更加觉得好正!
因为好重要系,小妹系超级中意食滑蛋
食啦喂!!!!!
老老实实,真系好好食
总结:推介软壳蟹滑蛋吐司