2017-10-31 854 浏览
又黎到揾食时间啦😛呢一间次次经过都排哂队,试问胃食既我点会唔去朝圣下呢。呢间餐厅位置方便一出大角咀旺街就到!一去到已经好多人,最搞笑系好多外国人黎,连外国人都黎试,真系要试试!拎完飞等左阵就到我地啦。两个人食起初都怕叫唔到几多,但份量又岩岩好,可以叫多d !首先食左拎过奖既醉鸡😋真心好出色 醉鸡先讲个汁,酒味唔会过量又甜甜地好开胃,其次个鸡都滑不过好多血....如果食唔到太生既真系唔好叫,我可以接受但我隔离个靓仔话太生加上佢肠胃唔太好,问问待应先...佢话系咀嫁无问题😛咁我当然招食啦 好吃但接受唔到有血就唔好食。试埋另一碟担担面,可以叫我担担面王😂好钟意食担担面可能钟意个汤汁,一流阿呢个担担面,好正宗面质好食唔会话好淋汤有种胡麻味无得顶!试埋个茄子🍆全晚我同身边位俊男一致认为最好食,烧得好香好入味配埋豆角无得顶,都算一个健康菜式鸡丝粉皮....唔识食...仲难食过食河粉但唔知点解咁多人叫😅但总体黎讲好高质素,下次一定再去,要叫多d朋友去!
但总体黎讲好高质素,下次一定再去,要叫多d朋友去!
四川担担面
醉鸡