2021-03-11 183 浏览
 晚饭过后觉得意犹未尽突然好想食汤丸,朋友又想食榴梿,于是行过附近有间糖水舖就走左入去试下啦~椰皇汤丸炖蛋白见个个黎到都嗌椰皇汤丸炖蛋白,我都跟风先! 叫左个热既椰皇汤丸炖蛋白,系热辣辣既椰皇蛋白,D椰香同蒸气系咁向上飘再散发出黎,已经急不及待想放入口喇!! 蛋白好嫩滑,配上椰汁湿润番口感唔会咁褂,再食到小丸子同西米露,烟韧摆搭爽口,几顶瘾嫁~ 食到有D淡,食番粒汤圆再继续(馅料系芝麻黎既)。不经不觉已经见底食完lu~ 再用匙羹毕左侧边既椰子肉,超级之满足!!! 榴梿至尊朋友嗌左榴梿至尊,清甜可口,入面有凉粉、西米、红豆、黑珍珠、榴梿肉、雪糕。雪糕摆左云呢拿比我地,不过唔知有冇得拣嫁呢? 最正就紧系旧榴梿肉,食完都觉得唔够喉呀

椰皇汤丸炖蛋白

榴梿至尊
最正就紧系旧榴梿肉,食完都觉得唔够喉呀

2021-03-02
  • 椰皇汤丸炖蛋白