2021-07-22 311 浏览
早两日见到呢间舖头新开张、心里面都好想去试吓、见到佢个名同街头卖「两/三𩠌饭」嘅同一个名,都系叫「嘉𩠌」我估佢系同一间集团。今日无煮饭,同埋老人家一齐,又唔方便去咁远,见佢D装修唔差,地方又干净, 啲伙计又好笑容、天气咁热佢啲冷气又好够凉,妈咪决定比次机会佢,唔去酒楼!妈咪问伙计有咩好介绍?佢介绍咗:- 凤梨🍍拔丝黑豚肉🐷同埋小炒王! 「🍍凤梨拔丝黑豚肉」好味到不得了、简直停唔到口😋😋😋有意外惊喜!冇谂过一间茶餐厅可以做到呢个水准👍🏽👍🏽👍🏽、劲过酒楼。另外佢个小炒王都唔弱,好足料又有虾干🦐又有鱿鱼🦑啲韮菜花🌼好新鲜,无渣㗎!屋村有间咁正嘅小厨,👍🏽正呀!堂食又得,外卖又得,要同D邻居开心share 先🥳🥳🥳
妈咪问伙计有咩好介绍?佢介绍咗:-
凤梨🍍拔丝黑豚肉🐷同埋小炒王!
凤梨拔丝黑豚肉
嘉𩠌小炒皇