2021-12-11 7846 浏览
#hongkong #food #中环 #米芝莲二星 #酒店餐厅 #omakase #晚餐 #食过几次今次最有惊嘉 #第一次系到食到既有剥皮鱼𩽾𩾌鱼肝白子喜知次海胆捞饭 #剥皮鱼肉质鲜美细致有弹性咬落有口感 #𩽾𩾌鱼系深海鱼鱼肝系海中鹅肝食落吾腥甘香幼滑入口溶化 #喜知次系深海鱼有海中红宝石既美誉鱼皮好脆鱼肉嫩滑份量吾多但都食到鱼脂丰富 #酸汁白子第一次见肥仔食平时得我独食酸汁加上乳状口感❤️大爱 #鲍鱼肝酱饭虽然每次食到😆但每次都好期待酱汁好浓厚 #我已经将主角鲍鱼片遗忘左 #之前都系食静冈蜜瓜今次有柿食清甜爽口 #所有野食都好味但太多只重点讲几样 #肥仔都赞今次系最好食 #连续食左三个月 #吾encore住 #出去发掘下其他好野食先