2014-02-23 659 浏览
今日陪妈咪行街.行行下肚饿喔!跟住念念下之前有fd介绍过上海婆婆话d野好好食.于是心血来潮试下啦.去之前仲念住.死啦今日礼拜6实多人到爆啊.点知真系=o=多人到呢~知客小姐仲话我地前面仲有10几张抬囖=(唉.无办法啦.美食当前唯有等喇.哈哈^^我地排左大概5分钟到竟然叫到我地喔.呵呵.原本仲以为等多半个钟添.一入到铺即刻比BB画吸引住.cutecute=3=轮到叫野食喇~手刚举侍应就黎喇~果然有加一系唔同d啊~效率快!抵比你喇哈哈..我地点左个黑醋排骨~嗯~好味啊.酸酸甜甜几开胃!黎得上海菜喔点会唔食小龙包呢.嘻嘻.虽然我影ge唔系好靓.但系值得推介.好食过酒楼bo.呢到小笼包多汁而且个皮薄.抵食仲有呢个呢个.虽然个名唔识读.但个口感好cute嫁.‘佢’口感好似果冻'喈哩'咁.配,埋d醋啊.绝.美味啊=3=.甜品喇.我挚爱南瓜饼啊~食完一次爱上‘佢’啊.~呢到d南瓜饼即炸即上.所以佢嘅口感一流啊.出边炸到金黄色.虽然佢里面系豆沙.但佢食落去嘅口感唔会太甜.我中意.=3=所以成晚影得你最靓~哈哈整体黎讲呢.我都觉得值得推介.服务都ok.味道又好.但只不过台细d姐.不过无伤大雅喇~haha
一入到铺即刻比BB画吸引住.cutecute=3=
黑醋排骨
小笼包
南瓜饼
整体黎讲呢.我都觉得值得推介.服务都ok.味道又好.但只不过台细d姐.不过无伤大雅喇~haha .好味咪得咯.推介推介~~=3=
2014-02-22
黑醋排骨