2010-08-07
同事介绍左好耐, 咁啱有朋友生日, 我地一行8人提早1日预定黎试下.经老板推介, 我地试左"寒天翅瓜滑鸡锅", 系用个"翅瓜"瓜环围住只鸡, 估计有半只鸡左右, 好好味㖞, 唔知点整既呢, 果然无介绍错 另一个锅系清汤+沙嗲, 无咩特别, 但都ok.记唔哂所有主菜, 比较值得推介既有:本地手切肥牛: 虽然卖$198一碟, 但真系好有牛味, 好"林"特级手切肥牛: 我地成班都钟意食牛, 所以叫埋哩款试, 都几好味, 但牛味无本地咁浓自家制饺子:有虾同带子系入面, 好新鲜, 味道又好夹老友鬼鬼: 推介=> 系已经炸好既油炸鬼, 可以就咁食, 但我选择左浸一下汤先, 正!海鲜 =>象拔蚌, 鲍鱼仔, 花甲, 全部都好新鲜, 又唔贵总括哩间铺d服务好好, 环境舒适, 食物新鲜....真系值得一试!我地切蛋糕时, 老板仲话下次有朋友生日, 可以订位试预定自家制既cheese cake, $100-200 左右(睇下几多人食㖞)...唔知得唔得呢? 不过都几有heart, 应该下次会试下, yeah!
另一个锅系清汤+沙嗲, 无咩特别, 但都ok.
记唔哂所有主菜, 比较值得推介既有:
自家制饺子:有虾同带子系入面, 好新鲜, 味道又好夹