2012-04-01 4 浏览
其实系佢岩岩开张既时候已经想黎试, 但系返学前见到哗...好长既人龙呀! 所以放弃左~ 但琴晚有大把时间......所以就去左排, 7:30pm开始,等左1小时25分钟, 当然有朋友陪住,一路倾住等, 天气又唔热, 时间好快就过左啦~ 间铺好细, 好似得十几个位左右, 但店员好nice, 都好有笑容。亦会同不时数下人龙, 如果唔够汤就会同大家讲叫大家唔好等了!! 我同朋友都系叫左"魂", 就咁猪骨汤拉面。 个汤好正, 食完唔口渴,即系证明无味精啰。我之前食过有几间, 都食完饮几杯水都唔得! 同埋佢个面都好好!!! 系适中既粗幼!! 大赞! 下次有机会要试青龙喔~
2012-03-31