2023-09-25 80 浏览
我今日好想食日本野,朋友话不如去PP食,我本身仲好担心会好贵,好彩我朋友保证呢间有个抵食dinner menu,原来最低价$388+ $12一个人就食到!油甘鱼伴酸汁水晶海带沙律比我想象中大份,刺身有帆立贝,牡丹虾,三文鱼,油甘鱼,我自己最钟意就系个牡丹虾,食埋虾膏都觉得好新鲜!寿司方面都绝对冇马虎,海胆碎葱吞拿鱼腩寿司超好食,火炙左口鱼边寿司好肥美,而帆立贝黑鱼子寿司呢个名贵组合都有!茶碗蒸我觉得有惊喜,好香柚子味,超级滑!最好选择左不用加钱嘅大虾及野菜天妇罗拼盘,炸得好好,冇食到成嘴油,反而酥脆可口。日式叉烧拉面我拣左猪骨浓汤,汤底够浓味,叉烧一d都冇鞋!最后个法式焦糖焗蛋冇整到过甜,好好味!