2022-01-22 442 浏览
今次发掘到呢间土瓜湾嘅饺子店,质素好好,饺子皮薄馅靓,小食做得好出色, CP值满满😍饺子双并🥟 (10只)($48)韭菜猪肉饺🐷🥟一睇相就见到佢个饺子皮薄馅靓,系可以透光嘅,咬落去嘅肉馅充满肉汁,有好好多嘅韭菜,啱晒韭菜控嘅我😍白胡椒杂菌猪肉饺🍄🥟呢个白胡椒饺,一咬开已经有浓烈嘅白胡椒味,冬天够晒暖胃,仲要有好多嘅菇菇杂菌丝🍄,配合得相当好,唯一一样野系我本身唔食得辣,所以食咗两三只就投降啦,唔食得辣嘅朋友要量力而为🙈椒盐鸡翼🐔 (跟餐,3只)(+$10)呢度啲饺子,加钱可以跟唔同嘅小食,鸡翼即叫即炸👍🏻,想食个朋友要预返多啲时间啦⏰,鸡翼炸得十分之香脆,已入面有好多肉汁,椒盐味嘅调味适中唔会过咸,值得一赞🤩📍 天园饺子 (土瓜湾)土瓜湾北帝街41号地下B号舖

饺子双并🥟 (10只)($48)

韭菜猪肉饺🐷🥟

白胡椒杂菌猪肉饺🍄🥟

椒盐鸡翼🐔 (跟餐,3只)(+$10)

📍 天园饺子 (土瓜湾)
土瓜湾北帝街41号地下B号舖