招聘中
$16,000-$18,000
月薪 (面议)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
最近食左间劲好味又劲有特色既烧肉,觉得岩晒特别日子块食番餐劲😍😍室内布置好靓,岩晒同朋友打卡影相😛😛(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑烧肉拼盘($398)呢个烧肉拼盘包括左牛肋肉,牛胸腹,牛舌,鸡腿肉同埋猪五花等等,岩晒想每款肉都食少少既朋友🥰🥰佢牛肉既质素好好,油脂重,入口牛味浓同会化开,牛舌唔系厚必系薄切个款,但劲有惊喜,爽口得黎牛味劲重🤩🤩🤩苹果味噌雪花牛小排($138)苹果味噌呢个味真心推荐,酸酸甜甜咁令到块肉更加惹味,同埋好似觉得令到啲肉更加淋,入口即溶咁😛😛塩酱牛里脊肉($98)如果相对牛小排,呢个肉味就冇咁重同埋韧左啲啲,加埋个塩酱冇苹果味噌咁吸引,我会推介牛小排多啲🤪🤪玉子海苔饭($28)呢个又系食烧肉必叫既食物之一,超级蟹海苔碎,再加上香浓既蛋浆,捞埋成碗珍珠米真系食2碗都唔够喉😍😍海盐菠萝梳打($38)活乳酸可尔必思($38)食烧肉一定要饮番杯冻饮,呢到既饮品系用露营杯装住,都几大杯嫁😊海盐菠萝梳打最特别系啲海盐系系个杯边缘,有啲冲击味蕾既感觉🤣🤣介有大大旧菠萝可以比你一路饮一路食,我重要系2杯都够晒多冰,冻得黎但又唔会愈饮愈淡㖞🤪🤪价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕

(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
烧肉拼盘($398)

苹果味噌雪花牛小排($138)

塩酱牛里脊肉($98)

玉子海苔饭($28)

海盐菠萝梳打($38)
活乳酸可尔必思($38)

价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
同平时食烧肉价钱差唔多,肉既份量都算足够,除左肉都有海鲜/蔬菜叫,不过我地主要钟意食肉就冇见🤣🤣小食同饮品价钱都唔算贵,款式都好多😋😋

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
位置K11 Artmall最顶楼,K11地理位置就非常方便,食完仲可以行下街,不过去到3楼佢个位置就有少少入,跟住指示牌揾都好快揾到🤪🤪

环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
用露营做主题好特别⛺️,我地坐既都系露营枱櫈,餐具亦都系露营专月用,劲有feel,就算唔想坐得太矮都有其他枱比你拣,但成个vibe都劲chill劲打卡able🥰🥰

性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
价钱同质素成正比,设计装修又够special,仲留意到佢19:00前离座同21:00后入座仲有85折,如果夹到呢啲时间去就抵上加抵😎😎
  • 烧肉拼盘
  • 玉子海苔饭