餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2025-01-14 0 浏览
呢日午餐时间我哋去太子食饺子:饺掂 😊煎软心芝士饺 (粟米猪肉) 10只 $69卖相非常吸引!煎得好好,尤其是饺子嘅边缘好香口好干身同传统饺子唔同,一咬落去有好多粟米馅,芝士份量啱啱好,食到芝士嘅咸香,口感味道喜出望外,非常之夹嘅配搭😊饺子面-云耳椰菜猪肉饺子6只 配面 $57云耳椰菜猪肉饺子感觉馅料丰富,同刚才嘅芝士饺子好唔同,感觉系家常嘅健康饺子,调味都啱啱好,主力系食返食材嘅原味道。椰菜云耳口感丰富,就咁食或者加入店内嘅黑醋食都好好味。将面另外夹再夹入碗仔内,再分别加入店内两种特制辣椒酱食都好正,两款辣椒油各有特色😊韭菜猪肉+ 芫茜猪肉双并汤饺 (九鼎汤-苹果生鱼) $65佢嘅汤都系店嘅推介,冇味精嘅住家汤,感觉清甜温和,值得配合埋饺子一边食一边饮,或者食完 饺子后慢慢一口一口饮都好好芫荽饺子我哋比较少食,感觉都几清新,芫荽拼猪肉做馅料带出咗芫荽嘅清甜而韭菜猪肉饺更带出韭菜嘅香甜味,馅料丰富,食完好耐之后个口腔都继续充满韭菜味😊黑白松露酱 龙凤蛋1只 $18糖心蛋做得非常完美,配合松露酱汁,更提升香浓味道😊热蜂蜜柠檬薏米水 支装 $28薏米好足,酸酸甜甜好滋润感觉呢间店都好多人支
呢日午餐时间我哋去太子食饺子:饺掂

😊煎软心芝士饺 (粟米猪肉) 10只 $69
煎软心芝士饺

卖相非常吸引!煎得好好,尤其是饺子嘅边缘好香口好干身

😊饺子面-云耳椰菜猪肉饺子6只 配面 $57
饺子面-云耳椰菜猪肉饺子

韭菜猪肉+ 芫茜猪肉双并汤饺

😊黑白松露酱 龙凤蛋1只 $18
黑白松露酱龙凤蛋

糖心蛋做得非常完美,配合松露酱汁,更提升香浓味道

😊热蜂蜜柠檬薏米水 支装 $28
热蜂蜜柠檬薏米水

薏米好足,酸酸甜甜好滋润

感觉呢间店都好多人支持好多熟客,仲有好多客人买回冰饺子回家。相信佢嘅出品都系令客人值得回头再帮衬嘅好味食店😊
煎软心芝士饺
饺子面-云耳椰菜猪肉饺子