2025-01-21 0 浏览
早两日经过悦品海景酒店地下见到原来有间西餐厅,一于lunch time同朋友黎试下先有lunch set menu可以order,有汤有饮品好抵食!🖤烤鸡胸肉凯撒沙律作为前菜系一流既选择,岩晒健康人士! 鸡胸肉熟成岩岩好,入口完全唔会好干好柴🖤COZI手工安格斯牛肉汉堡大大份!性价比劲高!大大块牛肉汉堡扒,咬落好juice好香,仲有岩岩炸起既薯条好正~值得一提既系餐厅好细心将酸瓜同洋葱分开放左出黎,唔食呢2样野既朋友仔一定好开心><🖤加拿大谷饲肉眼牛扒今次叫左5成熟,可能牛扒偏薄,食落口感觉似7成,不过整体入口都系嫩滑既🖤榴梿泡沫咖啡身为榴梿迷一定要试下呢杯咖啡,好特别,千祈唔好觉得佢好奇怪,饮落口真系回味无穷🖤泡沫绿茶唔饮咖啡既朋友可以试下呢款,饮落啖啖绿茶香!~

🖤烤鸡胸肉凯撒沙律

🖤COZI手工安格斯牛肉汉堡

🖤加拿大谷饲肉眼牛扒

🖤榴梿泡沫咖啡

🖤泡沫绿茶
唔饮咖啡既朋友可以试下呢款,饮落啖啖绿茶香!~