2020-07-07 120 浏览
𓂋 ᴾᴬᵁˢᴱ ᴵᵀ ◞再次到访旺角店 味道都系令我好满意!!绝对唔系得个样嘅cafe~~.主食叫左【烟三文鱼藜麦意大利饭】饭唔会煮到一pat咁 仲保持到一粒粒口感 有粟米同忌廉做酱汁好好食 再加上parmesan 🧀 同三文鱼增加咸香 推荐!!! 【红菜头鸡肉意大利饭】呢个都一样好食 红菜头汁有少少甜嘅味道 上边一样加好多芝士呢个冇上款咁腻.【芝士黑松露薯条】超大碟!芝士酱好多但可惜黑松露味唔够 薯条新鲜炸但系真系好饱.饮品【CharcoalLatte】我觉得好似同latte差不多味但系个拉花好靓!!!【HojichaLatte】劲重焙茶味 唔甜好饮.餐厅环境好靓 员工态度都好好 大推💛佢地炮台山新店都开左喇岩晒港岛嘅朋友
𓂋 ᴾᴬᵁˢᴱ ᴵᵀ ◞
烟三文鱼藜麦意大利饭