2020-05-10
上完堂2点几3点同fd揾地方食lunch, 想食刺身寿司又要系黄店,一search就见到呢间餐厅。去到门口,店员话俾我地听因为太多order,所以只可以做熟食,晴天霹雳呀😭!不过我地都系坐底左,之后又再有一另一个店员话佢地真系太多外卖单,师傅都完全未食野,真系剩系做到熟食,无所谓啦,好少见到餐厅对员工咁好,咁其实佢地d熟食都吸引。慢慢等野食期间店员突然拎左一碟刺身同2件寿司埋来,我地仲同佢讲唔系我地ga,点知原来佢系请我地食!可能我地个样真系太想食刺身寿司想到出哂面,佢地唔忍心😂虽然系送ge,但一d都唔马虎,刺身有2片带子,2片北寄贝,2片三文鱼同一只甜虾,超新鲜好好味!熟食系鳗鱼定食,好大份,鳗鱼又够厚肉,好味!另一份系半熟牛定食,一样咁大份,牛味十足!只温泉蛋唔记得影相已经俾我埋左入碗食入面😂😂😂入座时有提供信封放口罩,饭后有雪米磁做甜品,食物份量大份又价钱相宜,最紧要系份人情味,真系唔系周围有。以后要再来大大力惩罚佢先得!
熟食系鳗鱼定食,好大份,鳗鱼又够厚肉,好味!
以后要再来大大力惩罚佢先得!