2018-09-26 92 浏览
今次系我第2次系candies foodies食嘢,, 叫ge嘢食差唔多,, 因为上次食完好味所以想encore,, 不过好似上次煮得好味d~上次前菜叫咗烟三文鱼salad,, 今次想试新ge所以叫咗烟肉焗扇贝。不过唔系好得,, 烟肉好脆,, 加埋薯蓉食系好味ge,, 不过个扇贝完全无味,, 粉/饭我地叫咗 半边龙虾+龙虾汁意大利饭,, 上次都有叫到le碟,, 不过上次只龙虾煮得啱啱好 今次老咗d,, d龙虾干咗d硬咗dd。意大利饭就同上次一样都煮得好好味。main course都同上次一样叫返羊架,, 因为上次个羊架真系好好味!! 今次,, 好彩无失水准一样好好味虽然无上次咁好味,, 但overall嚟讲都好满意要加油

金不换烟肉焗扇贝

菠士顿龙虾×龙虾忌廉汁意大利饭

一样好好味

纽西兰羊架

虽然无上次咁好味,, 但overall嚟讲都好满意
要加油

2018-09-25