对上一次黎长洲系2022年既3月,今次再黎已经系4月尾既事,上次经过好似唔觉眼有呢间寿司店。今次经过门口,门口好简洁,感觉有啲似打机入面见到个啲日式寿司店咁😂由于我同男朋友行得太攰,见到入面有几个bar台位,所以叫左一盒寿司10件装同埋2只生蚝食。个到坐得都几舒服,冷气好够,同埋对住个大窗食,感觉比较自在啲。寿司大约$130,味道都几好味,三文鱼同带子都好食,带子比三文鱼更出色😋 而生蚝,因为唔记得左系日本边到生蚝,只系记得大约$45一只,拎个时见到佢好靓,啲相都无加filter,佢好鲜甜,爽口,无海水味,但食得出佢系洗得好干净同埋好新鲜。下次再嚟长洲嘅时候,都可以再encore❤️👍🏻见到佢餐牌都有啲熟食嘅便当🍱,谂住下次再嚟嘅时候都可以试吓😆

下次再嚟长洲嘅时候,都可以再encore❤️👍🏻
三文鱼,带子寿司
2023-04-29