(非会员)
2010-05-10 162 浏览
男友生日, 同佢黎试炉端烧~餐厅格局较细, 座位唔多。waitress态度无咩特别, 有经常加水, 工作效率算高~由于即叫即烧关系, 等候时间较长, 但有好野食, 等一等都无妨0既~我地叫左:安格斯牛扒:juicy而唔韧, 食得出系靓材料, 必定要试!鹅肝:好好味!好香!外面脆脆地, 入面软软的, 两人食一份刚刚好~烧蚝:juicy, 新鲜!吞拿鱼血串:第一次食, 质地似鱼, 有咬口的, 我觉得味道似沙甸鱼, 男友话似三文鱼~烧鸡泡鱼干:我以为系好硬那种, 点知原来系林林地、sticky的~ 甜甜地, 咸咸地, 送酒一流!烧吞拿鱼腩:男友话好食~带子:普通啦, 无乜特别。香葱豚肉:有少许韧。蕃薯:我地无点, 但隔离台话好好食, 仲encore左几串。我地仲有叫左其他野食的, 不过忘了。overall质素系中上呀, 会再黎食~! 埋单$4xx, 用了openrice 85折coupon, total实收$384~
男友生日, 同佢黎试炉端烧~

烧蚝:juicy, 新鲜!

烧吞拿鱼腩:男友话好食~

带子:普通啦, 无乜特别。

香葱豚肉:有少许韧。

我地仲有叫左其他野食的, 不过忘了。

2010-05-08
庆祝纪念
生日
  • 安格斯牛扒,鹅肝,烧蚝,吞拿鱼血串