2017-03-31 331 浏览
湾仔变左好多!!最大改变非利东街莫属。随著时代既变迁~利东街摇身一变已经成为高级住宅及食街,大量食肆~百花齐放~有西餐,韩餐,今次揾到间仲系有间食半自助晚餐既「囍碟」,夜晚6:00pm已经有得食环境一流带时尚气息!!侍应们都好好既服务态度~用膳过后我漏左件外套番转头拎番。。。店员照级友善帮我keep起!!真系感谢她~~讲番食物,smei buffet自助沙律吧位处于好大既长台!各款沙律菜认真鲜甜!!好多唔同酱汁可以mix and match !! 又有唔同类型既寿司可以简 !! 味道都唔错~主菜就简左 烤焗乳猪配香橙姜汁,只乳猪烧到非常香脆而且有非常大只! 饮品要咗款香茅姜茶好暖胃又入味!!