2018-06-26 331 浏览
朗豪坊zero cafe今日难得约好耐无见既姊妹出黎食饭😍拣左方便大家既中心地区旺角食饭 同埋要满足下港女想揾靓地方可以打下卡既欲望 最后就拣左系朗豪坊既zero cafe!一坐低见到张枱系白色砖就知打卡一流🤣仲嗌左啲好值得打卡既食物:小食拼盘-一次过满足晒样样都想食既欲望 有炸秋葵 松软面包 肉丸 薯蓉丸 鸡翼!仲有4款酱俾你拣!自己mix pizza-呢到好有趣 有得自己拣料mix pizza 而家味道仲好特别xd 最后我地拣左感觉最稳阵既蕃茄酱配水牛芝士 菇 鸡肉 菠萝🍕批边焗得熟得滞有啲㶶同硬芥末籽忌廉汁野菌蚕豆饮管意粉-第一次食饮管意粉 可以因为比平时既意粉会粗身少少 所以食落有口感啲!酱汁方面 其实忌廉汁已经盖过晒一切xd 唔系好食到蚕豆同芥末籽饮品-打卡一流 无特别话好饮定唔好饮总结 可以一试 环境同服务都不错
朗豪坊zero cafe
今日难得约好耐无见既姊妹出黎食饭😍
拣左方便大家既中心地区旺角食饭
同埋要满足下港女想揾靓地方可以打下卡既欲望
最后就拣左系朗豪坊既zero cafe!

一坐低见到张枱系白色砖就知打卡一流🤣

仲嗌左啲好值得打卡既食物: