2019-01-09
今晚2人 7:00 pm 黎到 tst行入e条街比鲜黄色既门面吸引左~锦我朋友就话入去试下好耐无食既拉面啦~入到去店员好主动比左杯水我睇睇餐单先:好贴心既点餐纸佢都有几种口味既粉比你选择 有7味粉,柚子粒,黑椒同埋辣油我叫左豌辣味噌拉面(82蚊)一送上黎比个色水吓亲 饮左一啖汤 e~唔系好辣炸wo面既分量都有好多 我简左普通既硬度 所有食起黎有烟烟unun既口感同埋面都好吸汤水 食每啖都有稳约既鸡汤味圆形既鸡肉 好林同埋好滑 一d脂肪都无~蛋系一定要提既 佢出面好大阵卤水味 入面蛋好滑 糖心效果一流 所以我都追加左一只蛋(12蚊)栗米用上片状呈上 方便入口 味道都甜义烧好大块 带根有口感我朋友就叫左鸡白汤拉面(78蚊)饮左佢一啖汤 原全系鸡精呀 饮完唔会好渴 唔油腻 味道唔错叫左碟饺子(28蚊)出面煎到金黄色 加上芝麻真系好香入面用上猪软骨~估佢唔到 有d骨加上小许猪肉黎包饺子系锦有惊喜最后,我叫左支完熟桃味梳打(23蚊)真系好香呀 甜度刚好 饮得出系炸真桃汁加上梳打水 唔错!我朋友就叫左招福猫梳打(21蚊)味道就普通 似糖加梳打水 无咩特别只系外表吸引而已~总结:拉面系好味既 价位又
入到去店员好主动比左杯水我
睇睇餐单先:
好贴心既点餐纸
佢都有几种口味既粉比你选择 有7味粉,柚子粒,黑椒同埋辣油
我叫左豌辣味噌拉面(82蚊)
一送上黎比个色水吓亲 饮左一啖汤 e~唔系好辣炸wo
同埋面都好吸汤水 食每啖都有稳约既鸡汤味
圆形既鸡肉 好林同埋好滑 一d脂肪都无~
栗米用上片状呈上 方便入口 味道都甜
义烧好大块 带根有口感
我朋友就叫左鸡白汤拉面(78蚊)
饮左佢一啖汤 原全系鸡精呀 饮完唔会好渴 唔油腻 味道唔错
叫左碟饺子(28蚊)
出面煎到金黄色 加上芝麻真系好香
最后,我叫左支完熟桃味梳打(23蚊)
真系好香呀 甜度刚好 饮得出系炸真桃汁加上梳打水 唔错!
我朋友就叫左招福猫梳打(21蚊)
味道就普通 似糖加梳打水 无咩特别
只系外表吸引而已~
总结:拉面系好味既 价位又订得合理 会再去