2019-08-25 260 浏览
<葵广篇>又一㦸依家系葵广屹立多年,绝对有佢嘅原因,虽然我只系食过两次,但每一次食都有惊喜。佢就咁望落去好似都系普通班㦸皮包住一啲cream咁,但系我觉得佢真系成日料好足,食落去系有种出奇意料嘅惊叹。Brownie雪糕班㦸(豆腐味) $30真心好好食!尤其是系佢呢Brownie,我本身以为呢啲配料brownie一定唔会好味得去边,预咗佢系𠮶啲好干好硬𠮶只,点知佢个brownie都超好食,超香朱古力味而且有少少外脆内软咁!而且连豆腐味雪糕都好香豆腐味,绝对唔会系因为豆腐而淡而无味。最正系啲忌廉其实都系整得好出色,虽然成个班cake主要用咗忌廉黎撑起,但系都唔会觉得好腻,因为啲忌廉打得轻身,而且几点自己本身都带甜味,所以每一啖食落去都好正。最估唔到嘅事佢连入面内层都有好多料,本身好惊佢下面全部都系忌廉,点知原来唔系,一路食都一路有雪糕同埋brownie!!!!即刻觉得抵食咗好多!味道: 4.7/5性价比: 4.8/5
<葵广篇>
又一㦸