餐厅: 越翠苑
资讯:

2022-09-18 566 浏览
今日收工去左荃湾一带揾食呢间越南菜其实之前mark左想食都冇机会黎😿今日终于可以过黎试到☺️☺️餐厅环境正常,全店黄色为主💛我地叫左以下既野😗米纸虾卷/米纸烤肉卷🫔:咁岩虾得番一卷,好彩地可以一次过试到2个口味,我就钟意烤肉卷多d越南滴滴咖啡☕️(冻):个人口味比较唔喜欢,第一次饮越南咖啡,好苦但有回甘,平时饮开啡都走甜走奶但呢个真系要加炼奶先饮到🥺牛油果🥑沙冰:牛油果味重,唔会过甜,好饮蟹膏蒙粉:汤底偏油但好香好好味,蕃茄味浓,蟹膏份量多,重有扎肉同猪血豆卜,好丰富。 香茅牛肉米通粉:牛肉汤一样正,薄片牛肉份量亦多,系比蟹膏个汤fresh d春卷:正正常常,炸得香脆整体食物都系高汁既😝

今日收工去左荃湾一带揾食

呢间越南菜其实之前mark左想食

都冇机会黎😿

今日终于可以过黎试到☺️☺️

餐厅环境正常,全店黄色为主💛

我地叫左以下既野😗

牛油果🥑沙冰:牛油果味重,唔会过甜,好饮

春卷:正正常常,炸得香脆

整体食物都系高汁既😝
2022-09-14