大角咀埃华街真系好多嘢食 仲开到好夜添中日台边炉乜都有 我通常都会帮衬呢一间感觉装修美式有质素嘅汉堡包餐厅 Burgermna 真系细世一嚟, 选择好多感觉好chill咁坐喺度食个汉堡包听下音乐真系几过瘾 店铺不大但有好多卡位坐 好多嘅口味道源源不绝多款选择今日试咗个特级 黑松露和牛汉堡 里面有秘制黑松露配香煎草字120日和牛汉堡扒 煎蛋 日式陪烧芝麻酱不会油腻 感觉都健康嘅可以用即弃胶手套用两只手嚟食 以免食到块面好污糟温室豆苗食落几健康又高级. 因为有豆苗同埋黑松露唔会太过觉得油腻 而且个包好易入口食完 唔会觉得好滞 跟餐可以加薯条同嘢饮我就拣咗个维他绿茶 每次你都要食嘢都觉得好开心感觉好放松 好美式好似去咗外国 轻松visit 近地铁站地铁方便我真系会成日, encore

今日试咗个特级