2022-01-11
屋企附近多咗啲细细间cafe,俾人饮杯嘢食件cake,今次拣咗间试吓,环境系public area咁,有啲人冇叫嘢食都可以坐系到休息吓🥯Bagel - Oreo Lover💰$60超过朱~成个bagel都系朱古力酱、朱古力碎、Oreo碎,每啖都系成口朱古力Oreo,丰富口感,bagel烟烟韧韧,食嘅时候小心跌晒啲碎出嚟🧇Waffle - Cinnamon Apple Lemon Custard💰$50好好食嘅waffle~~~ waffle好脆,好多焦糖酱,本身焦糖酱偏甜,但加埋落waffle到食又啱啱好,另外好多苹果粒粒,加埋肉桂粉,味道好夹🉐🍵Matcha Latte💰$45一向饮惯呢款,见住staff冲呢杯matcha觉得佢都好用心,用嘅奶都系靓嘢,饮落几浓几好味🍵Pistachio Latte💰$45本身冇谂过饮开心果,可能平时比较少见少接触,但听到前面𠮶食客叫咗呢杯,俾佢吸引咗,第一次饮觉得味道唔错,开心果味几香,饮落口几清新,开心果味道本身较清淡,味道冇Matcha/ Hojicha𠮶啲咁浓,饮落几舒服,如果第时有得拣我都会拣返开心果,比较啱个人口味🉐🚩404 Plant
🥯Bagel - Oreo Lover💰$60
🍵Matcha Latte💰$45